Берґсон і Мерло-Понті в гравітаційному полі Дельоза. Olkowski, D. (2021). Deleuze, Bergson, Merleau-Ponty: The Logic and Pragmatics of Creation, Affective Life, and Perception. Indiana: Indiana UP.
DOI:
https://doi.org/10.31649/sent42.02.137Ключові слова:
постмодерн, феноменологія, простір, тривалість, cinema-image, множинаАнотація
Огляд книги Olkowski, D. (2021). Deleuze, Bergson, Merleau-Ponty: The Logic and Pragmatics of Creation, Affective Life, and Perception. Indiana: Indiana UP.
Посилання
Herring, E. (2019). Henri Bergson, celebrity. Aeon. https://aeon.co/essays/henri-bergson-the-philosopher-damned-for-his-female-fans
Moravec, M. (2023). Henri Bergson and the Philosophy of Religion: God, Freedom, and Duration. Routledge Studies in Twentieth-Century Philosophy. https://doi.org/10.4324/9781003349044
Olkowski, D. (2021). Deleuze, Bergson, Merleau-Ponty: The Logic and Pragmatics of Creation, Affective Life, and Perception. Indiana: Indiana UP. https://doi.org/10.2307/j.ctv21hrhbs
Olkowski, D. (Guest), [Coop] (Host), & [Taylor] (Host). (2022-present). Dorothea Olkowski - Deleuze, Bergson, Merleau-Ponty [Audio podcast]. Machinic Unconscious Happy Hour. https://www.youtube.com/watch?v=k4RTuV_-x10
Voss, D. (2013). The philosophical concepts of meat and flesh: Deleuze and Merleau-Ponty. Parrhesia, 18(1), 113-124. http://parrhesiajournal.org/parrhesia18/parrhesia18.pdf
##submission.downloads##
-
PDF
Завантажень PDF: 172
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори, які публікуються у цьому журналі, згодні з такими умовами:
- Автори зберігають авторське право і надають журналу право першої публікації.
- Автори можуть укладати окремі, додаткові договірні угоди з неексклюзивного поширення опублікованої журналом версії статті (наприклад, розмістити її в інститутському репозиторії або опублікувати її в книзі), з визнанням її первісної публікації в цьому журналі.
- Авторам дозволяється і рекомендується розміщувати їхню роботу в Інтернеті (наприклад, в інституційних сховищах або на їхньому сайті) до і під час процесу подання, бо це може привести до продуктивних обмінів, а також скорішого і ширшого цитування опублікованих робіт (див. вплив відкритого доступу).